ПОМОРИЕ - АНТИЧЕН, РОМАНТИЧЕН, ВЕЧЕН!

Ч.З.В.

Какво е VisitPomorie?
VisitPomorie е местен справочник за българските градове, който дава възможност на местните жители и туристите да откриват заведения или услуги, като ресторанти, магазини, кина, козметични салони, спа центрове и дори химическо чистене и татуисти. Посетителите на сайта споделят мнението си за местата, където могат да отидат или пазаруват, за да може другите потребители да се възползват от техния опит. Фирмите също могат да станат част от тази общност и директно да комуникират с настоящите и потенциалните си клиенти.

Може ли да използвам VisitPomorie на мобилния ми телефон?
Да, можеш да свалиш безплатните приложения на VisitPomorie за iOS (Apple) и Android. Редовно обновяваме нашите приложения, за да сме сигурни, че ще намериш това, което търсиш и на мобилния си телефон.

Защо да използвам VisitPomorie?
Обикновено се доверяваме на хора с възгледи и нагласи подобни на нашите. Това е така и когато те споделят информация за места и продукти. Проучвания от САЩ показват, че над 70% от хората вярват на онлайн ревюта, толкова колкото и на лични препоръки. VisitPomorie е идеалното място да намериш ценна информация, генерирана от хора като теб, които са споделили своето мнение и опит./p>

Колко струва?
Достъпът до VisitPomorie е безплатен. За фирмите, които искат да промотират своите продукти и услуги имаме и платени опции.

Мога ли да пиша ревю за всяка фирма?
Да. Ние насърчаваме хората да пишат ревюта и да качват снимки за която и да е фирма или място в VisitPomorie. Колкото повече, толкова по-добре!

Защо не виждам ревюто, което написах?
VisitPomorie не филтрира написаните ревюта и целта ни е да покажем всички. Все пак, понякога модераторите ни могат да премахнат дадено ревю, ако то не е съобразено с указанията за писане на ревюта на VisitPomorie, както и с Условията за ползване.

Какво представлява декларацията за поверителност?
Винаги се стремим да спазваме законите и правилниците възможно най-стриктно и поверителността на потребителската информация е изключително важна за нас. Моля прегледайте Декларацията за поверителност. Там подробно e описано как ще третираме личните ви данни.

Какво представлява едно добре написано ревю?
Добре написаното ревю е информативно, честно и полезно за другите. То може да подтикне някого да повети ново място или да му предложи алтернативен избор. Ревютата трябва да бъдат написани от личен опит и да съдържат поне две-три изречения. Ако ревюто ти те вдъхновява, значи е добре написано!

Може ли да се промени редът на ревютата?
Не променяме реда, по който ревютата се появяват на страницата, нито пък компаниите могат да го променят, независимо дали са рекламодател или не. Ревютата са подредени в обратен хронологичен ред – най-новите най-отгоре на страницата.

Защо фирмата ми да има профил в VisitPomorie щом хората пишат само отрицателни ревюта?
Това всъщност не е така. След като анализирахме всички ревюта, установихме, че повечето са с със средна оценка 3 и повече звезди, от възможно 5:

 
(5 звезди) – Отлично 
(4 звезди) – Много добро 
(3 звезди) – Добро 
(2 звезди) – Посредствено 
(1 звезда) – Лошо
 
Хората пишат отрицателни ревюта, когато наистина са останали с негативни впечатления от дадено място.
Каква е разликата между оценки и ревюта?
Оценката показва какво мислят хората за дадено място по скала от 1 до 5. Оценката за дадено място е средната стойност от всички оценки за него.
 
Ревюто отразява мислите и мнението на даден човек за определено място. То е по-детайлно и би трябвало да е написано на базата на личен опит.
Защо да се регистрирам в VisitPomorie?
Регистрацията в VisitPomorie ти позволява да се възползваш от всичко, което предлагаме – да публикуваш мнения и снимки, да ползваш мобилните ни приложения, да получаваш специални оферти и отстъпкио т фирмите, да се чекираш в определни места и още много.
Регистрацията отнема много време…
Първоначалната регистрация отнема само няколко минути. Ако имаш профил във Facebook можеш да го използваш - така регистрацията ще бъде още по-бърза. Освен това можеш да поканиш приятелите си от Facebook и да споделяш мненията си и с тях.
За какво да пиша ревюта?
Пиши ревюта за местата, за които знаеш – любимия си ресторант или бар, новото заведение, което си посетил наскоро, или някое друго място, за което само ти знаеш. Ако не намериш мястото, за което искаш да напишеш ревю, можеш да го предложиш за добавяне като попълниш Формуляра за добавяне на място.
Мога ли да прибавям към ревюто си снимки?
Ние окуражаваме потребителите да прикачат снимки за фирмата, за която пишат ревю. Препоръчваме да се ползват изображения, които представят бизнеса като цяло и не са прекалено лични (т.е. не са снимки на самите потребители, на техни приятели и т.н.)
 
Добре е снимките да имат описание – това помага на другите хора, които гледат снимката.
 
Ние преглеждаме снимките, качени в VisitPomorie и в някои случаи модераторите ни деактивират определени снимки. Потребителят, чиято снимка е деактиврана получава съобщение за това по имейл.
Защо да включа бизнеса си в VisitPomorie?
Всеки ден хиляди хора посещават VisitPomorie, за да търсят продукти, услуги и места. Те пишат мнения и споделят мислите си за местата, които познават. Фирмите трябва да се възползват от това и да кажат на хората кои са и с какво се занимават, за да могат да привлекат нови клиенти. Страниците ни getBusiness съдържат повече информация и показват колко е лесно за фирмите да се включат в VisitPomorie. 
Защо не мога да намеря мястото или бизнеса които търся?
Стремим се да включим всички релевантни места и фирми в VisitPomorie, но това не винаги е възможно. Ако не можеш да намериш мястото, за което искаш да напишеш мнение, можеш да го предложиш за добавяне като попълниш тази форма.